Een tuin aanleggen is een vak, een door een vakman aangelegde tuin herkent u direct. De aard van de werkzaamheden vraagt namelijk om goed opgeleide mensen, die met precisie hun ‘schop in de grond’ zetten.
Wilt u uw bestaande tuin opnieuw inrichten? Denkt u erover uw nog aan te leggen tuin door een vakkundig en creatief hovenier onder handen te laten nemen? Waaijenberg Tuinen staat voor u klaar. Met oog voor sfeer en detail leggen zij uw tuin aan. Pasklaar, volgens het afgesproken tuinontwerp, in overleg met u, zoals u dat wenst!

Beplantingen, sierbestrating, grondwerk, vijvers, terrassen, tuinverlichting of prieel: Waaijenberg Tuinen staat garant voor een vakkundige aanleg van uw tuin en realiseert een tuin die uw verwachtingen overtreft.
Voor een professioneel tuinontwerp, samen met u, aanleg, onderhoud en renovatie bent u bij ons volledig gecertificeerde hoveniersbedrijf op het juiste adres. U zult verrast zijn over de vele mogelijkheden! Wilt u samen van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op.